FUN-dament van kennis en kunde

Als ervaringsdeskundige wil je vanuit jouw schat aan kennis en kunde je werk maken. Je staat te popelen om je als ervaringswerker in te zetten.

Maar ergens knaagt er nog iets: wat is mijn toegevoegde waarde precies? Hoe kan ik dit inzetten en tevens mijn energie bewaken? Welke competenties heb ik in huis en welke rollen en functies zijn er voor mij mogelijk?

Er ontstaan steeds meer vacatures voor ervaringsdeskundigen. Maar hoe weet je nu waar je op solliciteert en waar je terecht komt?
Ervaringswerker is een functie in ontwikkeling. Hierdoor zijn er nog geen eenduidige functies, functieomschrijvingen en functiewaarderingen. Zijn organisaties voldoende voorbereid en ingericht om vanuit beleid en de gehele organisatie werkelijk open te staan voor het samenspel met de toegevoegde waarde.

Wil je snel ‘aan de bak’, reageer dan op vacatures bij jou in de buurt in de hoop dat je in een passende setting terecht komt en dat je kunt doen waar je hart naar uitgaat!

Wil je gerichter solliciteren zodat je meer kans hebt om terecht te komen in een werksetting die past bij jou, waar jij je prettig en vrij voelt om te kunnen doen wat er toe doet?  Dat je op het eind van een werkdag energie overhoud doordat je op je plek zit.

Kun je daar nog wat inzicht bij gebruiken?

Drijfverenscan

De drijfverenscan van Intodrives, is door psychologen ontwikkeld.
Het is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat van nature jouw intrinsieke motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. Het geeft inzicht in je drijfveren, je weerstanden en voorkeuren voor een werkplek. Na afloop ontvang je een uitgebreide rapportage met jouw unieke profiel. In een persoonlijk gesprek verbinden we deze uitkomsten aan jouw mogelijkheden met jouw ervaringsdeskundigheid. Zo heb je een arbeidsperspectief en weet je direct bij welke vacature jij de juiste match bent.

Een investering naar arbeidsperspectief met 3 opties:

  1. Een (online) drijfverenscan inclusief persoonlijke rapportage  €  99,=
  2. Een drijfverenscan met uitgebreid persoonlijk toelichtingsgesprek  € 187,=
  3. Het compleet verhelderen van jouw toegevoegde waarde in een persoonlijke FUN-dament.
    In een traject van drie maanden heb jij jouw kansen en mogelijkheden  helder en kun jij gaan doen wat er voor jou toe doet  € 497,=

(alle bedragen zijn exclusief btw)

Welke optie past het beste bij mij?
 

Inzetbureau Ervaringsdeskundigheid

Anitha Wagemans

Zorgpionier - Pleitbezorger

E-mail: info@inzetbureau-ed.nl
Kamer van Koophandel 51688743

Neem contact op