Sluit je aan

Dankjewel dat je een paar minuten van je tijd wilt investeren.

Als zorgpionier wil ik met ervaringsdeskundigen duurzame samenwerkingen opbouwen en daarmee een community van vakkundige ervaringsdeskundigen creëren.  Zodat ik hen kan promoten en matchen naar betaalde opdrachten én we gezamenlijk de toegankelijkheid naar ervaringsdeskundigheid vergroten, voor burgers, gemeenten, instellingen en werkgevers.

Ik ben op zoek naar mensen die na een opleiding tot ervaringsdeskundige, hun kennis en kunde willen blijven doorontwikkelen. Die ervan dromen om gezamenlijk van ervaringsdeskundigheid een vakmanschap te maken. Door met een frisse visie op de zorg, de bronnen van kennis en kunde een bijdrage willen leveren aan de transformatie van de manier waarop er in Nederland gekeken wordt naar ziekte en gezondheid.

Ik ben je zeer dankbaar als je onderstaande vragen in zou willen vullen zodat ik vraag en aanbod met ervaringsdeskundigheid goed kan afstemmen. Als dank voor het invullen, bied ik je een gratis 30 minuten sparring-sessie waarin ik je de perspectieven als ervaringsdeskundige kan geven.

Ik hoop je binnenkort te spreken
Anitha Wagemans

Vragenlijst

Arbeidsperspectief voor ervaringsdeskundigen

Als ervaringsdeskundige heb je een schat aan kennis, kunde en ervaring opgedaan in je leven. En nu wil je die graag met anderen delen. Maar hoe doe je dat?

Inzetbureau Ervaringsdeskundigheid

Anitha Wagemans

Zorgpionier en eigenaar

E-mail: info@inzetbureau-ed.nl
Kamer van Koophandel 51688743

Neem contact op