Sluit je aan

Dankjewel dat je een paar minuten van je tijd wilt investeren.

Als zorgpionier wil ik met ervaringsdeskundigen duurzame samenwerkingen opbouwen en daarmee een community van vakkundige ervaringsdeskundigen creëren.  Zodat ik hen kan promoten en matchen naar betaalde opdrachten én we gezamenlijk de toegankelijkheid naar ervaringsdeskundigheid vergroten, voor burgers, gemeenten, instellingen en werkgevers.

Ik ben op zoek naar mensen die na een opleiding tot ervaringsdeskundige, hun kennis en kunde willen blijven doorontwikkelen. Die ervan dromen om gezamenlijk van ervaringsdeskundigheid een vakmanschap te maken. Door met een frisse visie op de zorg, de bronnen van kennis en kunde een bijdrage willen leveren aan de transformatie van de manier waarop er in Nederland gekeken wordt naar ziekte en gezondheid.

Ik ben je zeer dankbaar als je onderstaande vragen in zou willen vullen zodat ik vraag en aanbod met ervaringsdeskundigheid goed kan afstemmen. Als dank voor het invullen, bied ik je een gratis 30 minuten sparring-sessie waarin ik je de perspectieven als ervaringsdeskundige kan geven.

Ik hoop je binnenkort te spreken
Anitha Wagemans

Vragenlijst

Arbeidsperspectief voor ervaringsdeskundigen

Als ervaringsdeskundige heb je een schat aan kennis, kunde en ervaring opgedaan in je leven. En nu wil je die graag met anderen delen. Maar hoe doe je dat?

  • Wat wil je bereiken voor jezelf en voor de ander?
  • In welke functie / rol en voor hoeveel uren per week?
  • Wil je eventueel ook in andere rollen je ervaringsdeskundigheid inzetten?
  • Wanneer ervaar je energie en wanneer lekt je energie weg?
  • Welke 'beren op de weg' ervaar je die jouw volledige inzet belemmeren?
  • Wil jij jouw kennis en ervaringen delen, intern en/of extern met collega-ervaringswerkers? Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in je vakgebied?

Inzetbureau Ervaringsdeskundigheid

Anitha Wagemans

Pleitbezorger - Zorgpionier 

E-mail: info@inzetbureau-ed.nl
Kamer van Koophandel 51688743

In co-creatie:

Neem contact op